MODULARNA GARNITURA BRISEL

Modularnost podrazumeva da je ova garnitura izrađena iz više pojedinačnih elemenata i to vam omogućava da je samostalno kreirate u zavisnosti od vaših potreba, ukusa i prostora.

Moderan izgled je ono što karakteriše ovu garnituru, za to su zaslužni podesivi glavonasloni, precizni simetrični štepovi, dizajn koji prati blago zaobljen izgled svakog dela zbog čega već izgledom obećava udobnost.

Za to je zaslužna visokoelastična pena pojačane gustine (32 kg/m3) koja je ugrađena u kompletan sedeći deo, a ispod se nalaze val opruge koje amortizuju pritisak sedenja, što dodatno objašnjava koliko je truda uloženo u izradu ove garniture.

Odaberite funkcionalnost
prema vašim potrebama

Svaki element ima svoje dimenzije a osim toga dolazi i u više funkcija – tako birate da li će dvosed ili trosed biti fiksni (samo za sedenje), imati fioku za posteljinu ili imati takozvani lift mehanizam za spavanje.

Tu je i produžena fotelja popularnije nazvana “lenjivac” koja takođe može biti fiksna ili sa kutijom za odlaganje krevetnine, svaka funkcionalnost naravno utiče na cenu proizvoda.

Pojedinačni elementi i dimenzije
nekih od gotovih primera garnitura

Materijali najvećih evropskih proizvođača

Garnitura Brisel po kvalitetu spada u sam vrh, a pomoću odabira vrhunskih materijala svrstava se u luksuznu kategoriju koja menja celokupan izgled prostorije pa čak i doma.

Imate izbor od preko 10 paleta štof karti renomiranih brendova kao što su Textum (Nemačka), Mercis (Slovenija), Samac (Italija) različitih tekstura i boja koji vam omogućavaju da je perfektno uklopite sa ostatkom enterijera.

Određeni materijali zbog svojih mikrovlakana ne dopuštaju da tečnost prodre u tkaninu u slučaju da se nešto prolije, takođe zbog istog svojstva prljavština i dlake od kućnih ljubimaca će se zadržati na površini i na taj način se lako očistiti. 

Cena garniture Brisel

Često dobijamo pitanje: „Koja je cena garniture Brisel?“ Kao što smo malopre napisali, izuzetno mnogo faktora utiče na cenu ove garniture, međutim napravili smo nekoliko gotovih rešenja ove garniture, i u zavisnosti od funkcionalnosti koja vam je potrebna, u padajućem meniju možete kliknuti na ono što želite i pogledate cenu.

Garnituru Brisel uvek možete pronaći u barem 3 kombinacije u našem salonu u Subotici, na adresi Preradovićeva 18, i poručiti ovaj vrhunski model po fabričkim cenama.

Ukoliko i dalje imate pitanja, možete nas kontaktirati na brojeve telefona:

062434150

024527067

ili na email: formaurbanico@gmail.com